Italie-La Vialla-producten

December staat niet alleen in het teken van de feestdagen en gezellig samen zijn, maar het betekent ook veel tafelen. Om wat inspiratie op te doen en we graag een van onze favoriete eetadressen willen delen, nemen we je mee naar Toscane. Hier, in het pittoreske plaatsje Castiglion Fibocchi, koken de bevlogen medewerkers van Fattoria La Vialla alsof hun leven ervan af hangt. En dat doen ze al veertig jaar! Ook geven we tips van hun favoriete producten om eens uit te proberen en te proeven. Binnenkort hebben we op Facebook en Instagram een actie met Fattoria La Vialla. Nieuwsgierig? Lees HIER het hele artikel.


Verder toont Henk een mooie nieuwe Photo Story van de vechtende Suri mensen uit Ethiopië. Hij mocht dit zeer bijzondere en eeuwenoude ritueel bijwonen en legde dat fraai in zwart-wit vast. Kijk HIER voor de fotoserie en bijbehorende verhaal.

Donga-Ethiopie-Suri

De Suri ‘krijgers’ zingend op weg naar het strijdveld